Midgetgolf mode

Geplaatst op: 06-06-2013

Wat erg in trek is bij de verschillende minigolfers, is dat er vaak gebruik wordt gemaakt van een hoofddeksel. Dit om zich te beschermen tegen de zon en zo dus te vermijden dat felle stralen in het gezicht vallen tijdens het golfen. Deze hoofddeksels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, maar ook in diverse kleuren.

Tassen

Om alle spullen te kunnen meenemen tijdens het golfen, is het natuurlijk makkelijk om een tas bij te hebben waar alle spullen in gedaan kunnen worden. Het betreft hier vaker schoudertassen van sterke materialen zoals canvas en zijn daarnaast ook nog eens vaak voorzien van een leuke opdruk. Zo kunt u dus ook nog eens leuk en modern opvallen met uw tas tijdens het minigolfen. Deze tassen zijn afwasbaar, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat ze erg vies worden, mocht u ze op de grond neerzetten.

T-shirts

Een leuk item om te dragen tijdens het minigolfen zijn de t-shirts die voorzien zijn van een leuke opdruk en tekst. Deze opdruk en tekst zijn dan gerelateerd aan het minigolfen. Zo kunt u ook tijdens het minigolfen een modern t-shirt dragen met bijvoorbeeld een grappige tekst. Deze t-shirts zijn beschikbaar in maten voor zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Daarnaast ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en weer leuk te combineren met een hoofddeksel of een tas. Kijk bijvoorbeeld op Onlineshirts.nl voor leuke en modieuze t-shirts.

Jacks

Het hoeft niet altijd mooi weer te zijn als u gaat midgetgolfen. Bij lagere temperaturen, of als de kans groot is dat er neerslag valt is het fijn als u kunt beschikken over een jack dat u comfortabel kunt dragen als u aan het spelen bent. Zo heeft u geen last van kou en bent u prima beschermd.

Beperkt budget? Kijk voor outlet en sale artikelen

Midget golf heeft een beetje de naam een dure sport te zijn. Dit is echter in het geheel niet het geval. Kleding en assesoires om midget golf te spelen kunnen heel goed ook met een beperkt budget worden aangeschaft. Allereerst hoeft er niet perse gebruik te worden gemaakt van hightech materiaal, zoals bij golf vaak het geval is. Daarnaast kunt u prima in gemakkelijk zittende kleding uw rondjes maken. En indien u echt in stijl de baan op wil is het in de gaten houden van merkkleding sales en outlets een goed plan. Vooral online is er zo enorm veel geld te verdienen. Bekijk bijvoorbeeld de outlet van kledingshops als Zalando en UniQ (tip: http://www.uniqkleding.nl/sale.html) voor mooie en praktische (midget) golf kelding. U zult versteld staan van wat er mogelijk is.